Jógával a gyerekekért

A Szent Márton Ház javára, 65 000,- Ft gyűlt össze azon a rendezvényen, amelyet a soproni Erzsébet Kertben az ERIKA JÓGA és a JAHNDALA Jógastúdiók szerveztek.
2019. június 23-án rendezték meg hazánkban a 4. Nemzetközi Jóganap & 3. Gangesz-Duna: Indiai Kulturális Fesztivált, amelyhez immár harmadik esztendeje Sopron is csatlakozott. Az Erzsébet-kertben ingyenes programok várták a kicsiket és nagyokat, ahol nem csak a jógairányzatokkal lehetett megismerkedni, hanem sok egyéb programmal is kedveskedtek a résztvevők számára a szervezők.
Az évről-évre egyre népszerűbb eseményre idén is sokan látogattak ki, amely az Indiai Nagykövetség, Sopron Megyei Jogú város, a Jahndala Jógastúdió és az Erika Jóga együttműködésével került megrendezésre a leghűségesebb város közösségi parkjában.
Az esemény szervezői és résztvevői gondoltak a rászorulókra is, és 65 ezer forintot gyűjtöttek, a Szent Márton Ház nyári gyermektáborainak támogatására. Az adományt,a Szent Márton Házban Jahn Krisztina jógaoktató adta át az Alapítvány elnökének, Vigné Kovács Margitnak
Hálásan köszönjük, mind a rendezőknek, mind a résztvevő adományozóknak!

 IMG 20190708 091041 resized 20190708 095149075

 

joomla templatesfree joomla templatestemplate joomla

  Gyorshír

Kedves Látogató!

 

Honlapunk fejlesztés alatt van, így türelmeded és építő jellegű hozzászólásodat várjuk.

 

Köszönjük

 

 

  Ki van jelen

Oldalainkat 179 vendég és 0 tag böngészi

  Popup Gallery

team1
team2
team3
team4
team5
team6
Back to Top