Bevándorlásról szóló lakossági fórumokat tart a CÖF-CÖKA

A bevándorlásról szóló lakossági fórumsorozatot indít a Civil Összefogás Fórum (CÖF) - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) - tájékoztatta a CÖF alapítója, a CÖKA elnöke hétfőn az MTI-t.

Csizmadia László közölte: a következő másfél hónapban országszerte több mint száz helyszínen rendeznek lakossági fórumokat a migráció, a bevándorlás, a terrorizmus és "az Európai Unió által erőltetett" kötelező befogadási kvóta kérdésköréről, többek között szakértők és politológusok részvételével.
Hozzátette, arra is buzdítani kívánják az embereket: ha lehetségessé válik a betelepítési kvóta elleni népszavazás, akkor írják alá az annak kiírásához szükséges íveket és szavazzanak a kvóta ellen.
Azt elmondta, 15 ezer "szellemi honvédővel" állnak kapcsolatban, az ő javaslataik alapján tartják majd meg a fórumokat. Egyfajta jelzőtüzeket kívánnak szimbolikusan gyújtani annak érdekében, hogy az európai intézmények a sorskérdésekben ne tudják megkerülni a polgárokat, a civileket.
Hangsúlyozta, hogy Magyarország nemzetállamként lépett be az Európai Unióba, ezért minden, ránk vonatkozó jogi szabályozás csak a hozzájárulásunkkal léphet életbe, ebbe a körbe tartozik a migránsokat elosztó kötelező kvótarendszer is.
"Az európai polgárok a migránskérdés kapcsán szörnyülködve látják az Európai Parlament és az Európai Bizottság dilettáns intézkedéseit. Merkel, Schulz és Juncker népek felett átnyúló, Európa sorsát káoszba és végromlásba taszító önkényeskedése az uniós demokrácia megsemmisítéséhez vezet" - fogalmazott.
Csizmadia László hozzátette: ebben a helyzetben a CÖF-CÖKA és "szellemi honvédői" az uniós szerződésben a demokráciát garantáló elemek visszaállítását követelik. Ugyanis a kötelező betelepítési kvóta erőszakos vagy konspiratív módon történő bevezetése sérti a tagállamok szuverenitását, az unió vezető testületei ilyen megoldásra nem kaptak felhatalmazást - mondta.

joomla templatesfree joomla templatestemplate joomla

  Gyorshír

Kedves Látogató!

 

Honlapunk fejlesztés alatt van, így türelmeded és építő jellegű hozzászólásodat várjuk.

 

Köszönjük

 

 

  Ki van jelen

Oldalainkat 212 vendég és 0 tag böngészi

  Popup Gallery

team1
team2
team3
team4
team5
team6
Back to Top