Találkozások – a társadalmi összetartás erősítéséhez

eu logo szocialis alap

Kedvezményezett neve: Határok Nélkül Soproni Művészeti és Kulturális Alapítvány

Projekt címe: „TALÁLKOZÁSOK - a társadalmi összetartás erősítéséhez”

Szerződött támogatás összege: 19.823.288,- Ft

Támogatás mértéke: 100 %-os vissza nem térítendő támogatás

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2022. július 29.

Projekt azonosító száma: EFOP-1.3.5-16-2016-00726

 

 

 

 

 

A soproni Határok Nélkül Alapítvány, az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP), az EFOP-1.3.5-16 keretén belül, „TALÁLKOZÁSOK - a társadalmi összetartás erősítéséhez” címmel vissza nem térítendő támogatásban részesült. A három éves projekt kezdete: 2019.04.01., befejezése: 2022. 04.30. A támogatás összege: 19.823.288,- Ft. A projektben együttműködő partner: Szent Margit Plébánia Sopron, a KÉSZ Soproni Szervezete, a Szent Márton Ház és a csapodi Tarr István Egyesület.

A Támogató az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (a továbbiakban: EFOP) keretén belül EFOP-1.3.5-16 Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével, címmel felhívást tett közzé, melyre a Határok Nélkül Alapítvány EFOP-1.3.5-16-2016-00726 azonosító számon regisztrált, és TALÁLKOZÁSOK - A társadalmi összetartás erősítéséhez címmel pályázatot nyert. A projekt finanszírozása az Európai Szociális Alapból (ESZA) és a hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő támogatás formájában történik.

A három éves projekt kezdete: 2019.04.01., befejezése: 2022. 04.30. A támogatás összege: 19.823.288,- Ft. A projektben együttműködő partner: Szent Margit Plébánia Sopron, a KÉSZ Soproni Szervezete, a Szent Márton Ház és a csapodi Tarr István Egyesület.

A projekt hosszú távú célja, hogy a helyi igényekre válaszolva új kisközösségeket hozzon létre vagy a már létező kisközösségek kapacitásait, aktivitását fejlessze, és e közösségek programjait bővítése. További célja, hogy az önkéntességre való szándékot növelje, a társadalmi felelősségvállalást erősítése, a generációk közötti együttműködést és kapcsolatokat javítása, a családokat és a társadalmi szolidaritást erősítse.
A projekt elsődleges célcsoportjai Sopronban és környékén élő olyan 14-35 éves fiatalok, valamint azok a 60 év feletti idős emberek, akiknek életminősége a közösségi tevékenységekbe való bevonás után javul. További érintettek, a helyi közösségekbe tartozó embereken kívül az együttműködő szervezetek, egyházak, intézmények munkatársai is.
A cél elérése érdekében közösségteremtő eseményeket, rendezvényeket, programokat szerveznek, és bevonják az önkénteseket, a rászorulók részére történő az adománygyűjtő akciókba.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

A projektről bővebb információt a www.sopronicivil.hu weboldalon, illetve a Szent Márton Ház Sopron facebook oldalon olvashatnak.

További információ kérhető: Kovács-Jantek Viktória Szent Márton Ház, Sopron, Magyar utca 19, Tel.: 30/174 18 23 , email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

joomla templatesfree joomla templatestemplate joomla

  Gyorshír

Kedves Látogató!

 

Honlapunk fejlesztés alatt van, így türelmeded és építő jellegű hozzászólásodat várjuk.

 

Köszönjük

 

 

  Ki van jelen

Oldalainkat 285 vendég és 0 tag böngészi

  Popup Gallery

team1
team2
team3
team4
team5
team6
Back to Top