Sikeres volt a Nyárbúcsúztató Lőveri Családi Nap

A Szent Margit templom felső parkolójából Sopron csodálatos panorámája adta a megfoghatatlanul szép és felemelő élményt a NYÁRBÚCSÚZTATÓ LŐVERI CSALÁDI NAP szombati rendezvényéhez. A környezet elegáns inspirációt adott az itt fellépő művészeti csoportoknak, kicsi és nagy művészeknek egyaránt.

A Drazsé zenekar, gyermekkdalait a rengeteg  gyermek aktivitása kísérte, mint ahogy a légvárat, az arcfestést, gyöngyfűzést és az aszfaltrajz versenyt is. A Családi Nap üde szinfoltja volt ezúttal is az MRL Klub bemutatója. Dallos Enikő kis táncosait ünnepelte a nagy számú közönség. A Sopron Táncegyüttest kísérő Fajkusz Banda profizmusa, a táncosokkal együtt újra meg újra lenyűgöző volt, mint ahogy  az őket követő Local Vintage Company müsora is. Az esti elcsendesedést a templomban, a gyönyörű szopránjával Visi Katalin, versekkel Orbán Júlia, klarinétzenével Nagy Samu segítette, miközben Marics István, a Szt. Margit templom plébánosa, lenyűgöző orgonabemutatót tartott. Ez allatt a sátorban Varga Gábor csodálatos  dzsessz-improvizációit élvezhette, - immár jórészt fellnőtt - közönség. A hirtelen jött vihar sem tudta eltéríteni a hatalmas sátor közönségét az est fénypontjának szánt operettműsortól. Simon Andrea és Savanyú Gergő, a soproni Petőfi Színház művészei fergeteges műsort adtak, ahol az égzengést elnyomta a zene... Hálás köszönet minden fellépőnek,  közreműködőnek, és a napot végig konferáló Czupi Laurának.

Köszönet a büfét biztosító Corvinus Étteremnek, a Taschner Borház, a Lővér Pince és a Linzer-Orosz Borászat szép boraiért, a sok finom süteményért, gyümölcsért,  - de az utcát lezáró Sopron Holding munkatársainak a nyugalomért, a Nemes Hangtechnika profi csapatának, a teljes komfortot jelentő háttér biztosításáért is. Mindenek felett köszönet illeti a Plébánia közösségeit, akik reggeltől késő estig  dolgoztak a rendezény sikeréért.

 Fotók: Roth Gyula

joomla templatesfree joomla templatestemplate joomla

  Gyorshír

Kedves Látogató!

 

Honlapunk fejlesztés alatt van, így türelmeded és építő jellegű hozzászólásodat várjuk.

 

Köszönjük

 

 

  Ki van jelen

Oldalainkat 74 vendég és 0 tag böngészi

  Popup Gallery

team1
team2
team3
team4
team5
team6
Back to Top