Jógával a gyerekekért

A Szent Márton Ház javára, 65 000,- Ft gyűlt össze azon a rendezvényen, amelyet a soproni Erzsébet Kertben az ERIKA JÓGA és a JAHNDALA Jógastúdiók szerveztek.
2019. június 23-án rendezték meg hazánkban a 4. Nemzetközi Jóganap & 3. Gangesz-Duna: Indiai Kulturális Fesztivált, amelyhez immár harmadik esztendeje Sopron is csatlakozott. Az Erzsébet-kertben ingyenes programok várták a kicsiket és nagyokat, ahol nem csak a jógairányzatokkal lehetett megismerkedni, hanem sok egyéb programmal is kedveskedtek a résztvevők számára a szervezők.
Az évről-évre egyre népszerűbb eseményre idén is sokan látogattak ki, amely az Indiai Nagykövetség, Sopron Megyei Jogú város, a Jahndala Jógastúdió és az Erika Jóga együttműködésével került megrendezésre a leghűségesebb város közösségi parkjában.
Az esemény szervezői és résztvevői gondoltak a rászorulókra is, és 65 ezer forintot gyűjtöttek, a Szent Márton Ház nyári gyermektáborainak támogatására. Az adományt,a Szent Márton Házban Jahn Krisztina jógaoktató adta át az Alapítvány elnökének, Vigné Kovács Margitnak
Hálásan köszönjük, mind a rendezőknek, mind a résztvevő adományozóknak!

 IMG 20190708 091041 resized 20190708 095149075