civil szervezetek

Civil szervezet/Egyház/csoport neve Forma Főkategória Alkategória Mobilszám e-mail Város (levelezés) Székhely/Levelezési cím (levelezés)
364 Scarbantia cserkészcsapat mozgalom ifjúság cserkészet 30/9372297 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron
66. sz. Báthory Cserkészcsapat mozgalom ifjúság cserkészet 20/4952883 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron
A Bánfalvi Óvodásokért Alapítvány alapítvány, közalapítvány oktatás óvodaügy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Ady u. 176.
A CSALÁDI NAPKÖZIS GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY alapítvány, közalapítvány oktatás családi napközi 30/2715208 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Hegyhát u. 8.
A Soproni Erdőkért Környezetkultúra Alapítvány alapítvány, közalapítvány kultúra környezet 30/5020202 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Honvéd u. 1
A Soproni Erzsébet Kórházi Alapítvány alapítvány, közalapítvány egészség kórház 20/2292050 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Győri út 15.
A Soproni Fáy Iskoláért Alapítvány alapítvány, közalapítvány oktatás iskolaügy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Teleki Pál u. 26.
A soproni Szent György templom orgonájáért Alapítvány alapítvány, közalapítvány kultúra értékőrzés 30/9693602 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Szent György u. 7
A Tudatos Jövődért Alapítvány alapítvány, közalapítvány egészségügy életmód 70/5006161 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Baross utca. 8/a. IV.em.10.ajtó
AA (Anonim Alkoholisták gyűlése Sopronban) önszerveződő csoport segítségnyújtás szenvedélybetegség 20/396909 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Győri út 15. - Pszichiátriai Épület
AA (Anonim Alkoholisták gyűlése Sopronban) - Evangélikus Lelkészi Hivatal önszerveződő csoport segítségnyújtás szenvedélybetegség 30/7096638 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Színház utca 27.
Ágfalvi Sportlövő Egyesület egyesület sport sportlövészet Sopron Bartók Béla u. 30.
AIDS-SEGÉLY Alapítvány alapítvány, közalapítvány segítségnyújtás HIV/AIDS megelőzés 70/389401 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Magyar u. 14.
Aikido Meishin Egyesület Sopron egyesület sport Aikido 30/3517658 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Harkai út 55.
Al-Anon (alkoholbetegek hozzátartozóinak önsegítő csoportja öszerveződő csoport segítségnyújtás szenvedélybetegség 30/5088360 Sopron Domonkos Rendház, Széchenyi tér 4.
Al-Anon (alkoholbetegek hozzátartozóinak önsegítő csoportja önszerveződő csoport segítségnyújtás szenvedélybetegség 30/9699669 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Rákóczi u 41.
Alapítvány a Soproni Főiskoláért alapítvány, közalapítvány oktatás iskolaügy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Ferenczy J. u . 5.
Alapítvány a Zeneiskoláért alapítvány, közalapítvány oktatás iskolaügy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Szélmalom u. 17.
Alapítvány az 1. számú Gyakorló Óvoda Gyermekeiért alapítvány, közalapítvány oktatás óvodaügy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Ferenczy J. u . 5.
Alapítvány az óvodai nevelésért alapítvány, közalapítvány oktatás óvodaügy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Zsilip u. 1.
Alapítvány Sopron sebészetéért alapítvány, közalapítvány egészségügy sebészet Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Handler Nándor u. 6. I/3.
Alateen önsegítő csoport segítségnyújtás szenvedélybetegség 20/5001930 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Cseresznye sori Gyermekotthon, Cseresznye sor 22.
Alizoviért Egyesület egyesület oktatás óvodaügy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron István bíró utca 1/A.
All In Kártyaklub Egyesület egyesület hobby kártya Sopron Ruszti u 3.
Alpesi Bérkilövő Vadásztársaság egyesület sport vadászat Sopron Szentlélek u 3. I. em. 5.
Alpok Képzőművészeti Kör Egyesület egyesület kultúra képzőművészet Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Bécsi u. 4.
Alpok Sopron Sportegyesület egyesület sport sport  Sopron Dózsa u. 9.
Alpokalja Horgászegyesület egyesület sport horgászat Sopron IV. László király utca 25. fsz /1.
Alpokaljai Kutyabarátok Egyesülete egyesület kultúra kutyatartás 30/2344799 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Mátyás király u 7.
Alsóörsi Vitorlázó Sport Club - Plusz Egyesület egyesület sport vízisport Sopron Kolostor u 7.
Alternatívák Alapítvány alapítvány, közhasznú közgondolkodás kultúra, vallás, művészet, oktatás, tudomány, gazdaság, politika, szociális segítségnyújtás 30/3517664 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ágfalva Fenyő u. 24.
Amstel Szolidaritás Alapítvány alapítvány, közalapítvány támogatás szociális támogatás Sopron Vándor Sándor u 1.
Anger réti SFAC 1900 Sport Egyesület egyesület sport labdarúgás 30/7189409 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Csengery u. 42.
Ápolásért Alapítvány alapítvány egészségügy ápolás 20/2292050 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Győri út 15.
Aquarázs Rekreációs Sportegyesület egyesület sport úszás, tenisz, szabadidősport 30/2169513 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Lomb út 16/A.
Aramis Darts Club Sport Egyesület egyesület sport darts 30/3077286 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron IV. László király utca 10. 3/11.
Arany Kígyó Alapítvány alapítvány, közalapítvány tudomány gyógyszerészet Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Malompatak u 10.
Aranypatak Vadásztársaság Sopron egyesület vadászat vadászat, vadvédelem és vadgazdálkodás 30/5521709 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Lófuttató u 6/a.
Aranytallér Gyermekeinkért Alapítvány alapítvány, közalapítvány egészségügy intézménytámogatás Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Lóki sor 7.
Argo Futball Klub Közhasznú Egyesület egyesület sport labdarúgás Sopron Ösvény u. 7/c.
Árpádházi Szent Margit Plébánia Plébánia egyház katolikus 30/5668182 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Szent Margit út 4.
Árvácska Alapítvány alapítvány, közalapítvány nevelés állami nevelés 20/5001930 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Cseresznye sor 22.
Autoimmun Klub önsegítő csoport egészségügy autoimmun 20/7703066 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron
Autó-Motor Veterán Club Sopron egyesület klub veterán autó, motor 30/3594324 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Harkai u. 28.
Bakonyi Levente gyógyításáért Alapítvány alapítvány, közalapítvány egészségügy támogatás 70/3101806 Sopron Határőr u. 7.fszt.2.
Balf Alapítvány alapítvány kultúra támogatás Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Balf Akácfa sor 5.
Balfi Sport Egyesület egyesület sport támogatás 70/3868264 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron
Bánfalváért Baráti kör Egyesület egyesület kultúra támogatás 30/2028410 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Várhely u .20
Bánfalvi Idegenforgalmi és Kulturális Egyesület egyesület kultúra idegenforgalom 20/3385969 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Bánfalvi u.152.
Bánfalvi Kórus Kulturális Egyesület egyesület zene kóruséneklés Sopron Martinovics út 5.
Baptista Pont adománybolt, regionális központ segítségnyújtás szociális támogatás 30/699669 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Várkerület 43.
Becsa Sportegyesület egyesület sport tömegsport Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Csengery u. 30-32.
Belvárosi Mozgás Ritmus Lendület Club egyesület sport tánccsoport 30/6368472 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Becht R. u. 11.
Bencés Diákok Szövetsége diákszövetség öregdiák bencés 30/2770763 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Sport u 4.
Benedek Elek Diáksportegyesület egyesület sport támogatás Sopron Ferenczy J. u . 5.
BENI-BENI Bowling Sopron Club egyesület sport bowling 30/9372497 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Gyár u.3.
Bokor közösség világnézeti csoport segítségnyújtás szociális támogatás 30/3517664 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron
Borbála kórus-Brennberg zene kóruséneklés Sopron
Brennbergi Kulturális Egyesület egyesület kultúra Brennbergbánya 30/9393659 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Brennberg Hermesi u 1.
Bringázz Sopron Egyesület egyesület településfejlesztés kerékpár Sopron Tárczy-Hornoch Antal u.6.
Budapesti Liszt Ferenc Társaság Soproni Tagozata tagozat zene Liszt Ferenc szellemi hagyatékának ápolása Sopron
Castanea Környezetvédelmi Egyesület egyesület környezetvédelem környezetvédelem Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Udvarnoki u 2.
Central Boksz Team ökölvívó Sportegyesület egyesület sport ökölvívás Sopron Ravazd u. 2. I/5.
Ciklámen Horgász Egyesület egyesület hobby horgászat Sopron IV. László király u. 8. 4.em. 13.
Civil Agenda Alapítván alapítvány, közalapítvány szolgáltatás civilügy 70/9389400 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Gazda u 22.
Civilek az összefogásért Alapítvány egyesület összefogás civilügy Sopron Gazdász u. 51.
Civis Sportegyesület egyesület sport támogatás Sopron Úttörő u. 9.
Civitas Színházi Egyesület egyesület kultúra színjátszás Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Templom u 16.
Concorde Soproni Speciális Kereső és Felderítő Mentőcsoport Alapítvány alapítvány, közalapítvány segítségnyújtás katasztrófavédelem 30/3250203 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Uszoda u. 6.
CONET Nemzetközi Kooperációs Egyesület egyesület településfejlesztés együttműködés Sopron Mikoviny u. 23.
Corvinus Magyar-Osztrák Baráti Kör egyesület baráti kör magyar-osztrák kapcsolat 20/7753764 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Várkerület 19.
Cukorcsiga Alapítvány alapítvány, közalapítvány oktatás cukorbeteg gyermekek 30/4620752 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Bástya u. 63/A. ép.fszt/3.
Csökkent Munkaképességűek és Rokkant Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete egyesület segítségnyújtás érdekképviselet 20/9949973 Sopron Major köz 3.
Csökkent Munkaképességűek és Rokkant Nyugdíjasok Epilepszia Csoportja csoport egészségügy  epilepszia 20/9949973 Sopron
Danubius Hotels Szakképző Iskola és Kollégium Alapítvány alapítvány, közalapítvány oktatás vendéglátás Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Füredi sétány 8.
Deák Tér Fórum Városvédő  Közhasznú Egyesület egyesület városvédelem Deák tér Sopron Mikoviny u. 26.
Deák téri Iskoláért Alapítvány alapítvány, közalapítvány oktatás iskola  Sopron Deák tér 78.
Dental Régió Fogászati- és Egészségturisztikai Egyesület egyesület egészségügy egészségturizmus Sopron Frankenburg u. 2/E.
Dirty Dance Sopron Egyesület egyesület sport modern tánc, fitness 70/9443031 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Ív u. 1. 
Domonkos Rend szerzetesrend egyház katolikus 20/3316611 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Mátyás király u 2.
Domonkos Rend szerzetesrend egyház katolikus 20/4813979 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Mátyás király u. 2.
Dr. Csík Ferenc alapítvány alapítvány, közalapítvány sport úszósport Sopron Lővér krt. 82.
Dr. Endrédy Csanád Bencés Diákkör kör öregdiák bencés 30/2770763 Sopron Templom u. 1. (Bencés ház)
Dr. Hajdú Irén Alapítvány alapítvány, közalapítvány oktatás Gysev Rt. Sopron Mátyás király u. 19. 
Dr. Orsós Sándor Baráti Emléktársaság Egyesület egyesület tudomány fogászat Sopron Várkerület 75.
Egészségház Alapítvány /Sopron/ alapítvány, közalapítvány szociális egészségvédelem 70/9389400 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Király Jenő u. 24. 
Egészségügyben dolgozók Demokratikus Szakszervezete Sopron Kórház Rendelőintézet Alapszervezete egyesület egészségügy érdekképviselet 70/77822653 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Győri u. 15. 
Egyetemi Ifjusági Gyakorló Vadásztársaság egyesület sport vadászat Sopron Ady Endre u. 5. 
Egyházközségi Karitász Csoport, Szent Margit Plébánia karitász csoport segítségnyújtás katolikus 20/9829388 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Szent Margit út 4. 
Együtt azt Életért, Sopronért Mentő Alapítvány alapítvány, közalapítvány kultúra mentőellátás Sopron Kuruc körút 65/A.
ELBE Puttkamer-Szathmáry Többnyelvű Képzési és Kulturális Közhasznú Alapítvány alapítvány, közalapítvány oktatás többnyelvű oktatás 30/5600393 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Tulipán köz 11. 
Első Soproni Lovas Egyesület egyesület sport lovaglás 30/7565348 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Színház út 16. 
Éltető Erő Alapítvány a Rák Ellen alapítvány, közalapítvány egészségügy rákbetegség 30/6323957 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Schármár K. u. 12. 
Erdei Doborjáni Iskola Gyermekeiért Alapítvány alapítvány, közalapítvány segítségnyújtás helyzetű gyermekek Sopron Brennbergi út 82. 
Erdészeti és Faipari Egyetem Öreg Fás Diákok Baráti Köre (Öreg Fás Diákok) baráti kör erdészeti és faipari Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Bajcsy-Zsilinszky u. 4. 
Erdészeti és Faipari Képzést Támogató Alapítvány alapítvány, közalapítvány oktatás erdő- és faipari mérnöki képzés Sopron Bajcsy-Zsilinszky u. 4. 
Erkel Tehetséggondozás Alapítvány alapítvány, közalapítvány kultúra tehetséggondozás Sopron Révai M. út 2. 
Esély Sopronért, Sporttal az egészségért alapítvány alapítvány, közalapítvány sport egészségnevelés  20/9968353 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Határőr u. 5. 3/15.
Északdunántúli Gázszolgáltató Rt. Szakszervezete Sopron egyesület érdekképviselet szakszervezet Sopron Ipar krt. 6.
Eszterlánc Halász utcai Óvoda Alapítvány alapítvány, közalapítvány oktatás óvodaügy Sopron  Halász u 27.
Európai Borlovagrend Mo.Konzulátusának GY-M-S megyei Legátusa Kulturális, egészségügyi, tudományos, környezetvédelmi Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Kataibel P. u 32/A
Európai fiatalok együtt a sportért Sportegyesület egyesület sport nemzetközi kapcsolatok Sopron Ibolya út 7. 5/24.
Eurosolar/Magyarország egyesület kultúra megújuló energia 20/5488002 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Bástya u 63/c.
Evangélikus Általános Iskolai Képzésért Alapítvány alapítvány közalapítvány oktatás iskola 20/8246340 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Hunyadi u 8-10.
Evangélikus Egészségügyi Képzésért Alapítvány alapítvány, közalapítvány oktatás iskola Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Deák tér 51.
Evangélikus Lelkészi Hivatal Lelkészi Hivatal egyház evangélikus 20/8246287 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Színház utca 27.
F3 Magyar Postagalamb Sportegyesület egyesület sport postagalamb 70/6535313 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Toldi Ferenc u 2.
Fáber Sífutó, Botsport és Természetjáró Egyesület egyesület sport botsport 20/2644400 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Frankenburg u. 7 Fsz.1.
Faipari Egyetemi Kutatásért Alapítvány alapítvány tudomány faipar Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Budapest Dávid F. u 6.
Faipari Tudományos Alapítvány alapítvány, közalapítvány tudomány faipar 30/5316599 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Bajcsy Zs. U. 4.
Hit Gyülekezete Sopron Gyülekezet egyház hit Sopron Kőszegi út 16.
Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata egyház hit 30/9372376 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Kőszegi út 16.
Hívószó Család-és Egészségvédő Alapítvány alapítvány, közalapítvány támogatás erkölcsi, anyagi 30/9372376 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Kőszegi út 16.
Hogy bot nélkül élhessen!Schőberl Zsófi Alapítvány alapítvány, közalapítvány támogatás Schőberl Zsófi Sopron Balfi u 1-3.
Horváth Antal alapítvány az Evangélikus Iskolai Történelemoktatásért alapítvány, közalapítvány oktatás evangélikus Sopron Széchenyi tér 11
Horváth Rudolf Művészeti Alapítvány alapítvány, közalapítvány művészeti fafúvós hangszerek Sopron Színház u. 23. I/7.
Hova Tovább Alapítvány alapítvány, közalapítvány támogatás halmozottan sérült 30/2986420 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Csávai u 1.
Hubertusz Vadásztársaság Sopron egyesület sport vadászat Sopron Bécsi u. 81.
Humán Képző, Személyiségfejlesztő és Egészségmegőrző Alapítvány alapítvány, közalapítvány egészség személyiségfejlesztés Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Mátyás király u. 17.
Idős Emberek Gondozásáért Alapítvány alapítvány, közalapítvány gondozás idősgondozás 20/4340080 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Balfi u. 80.
Idősek Európa Háza Alapítvány alapítvány, közalapítvány segítségnyújtás idősek  30/9768327 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Kertvárosi u. 14.
IGITUS Oktatás Sopronért Alapítvány alapítvány, közalapítvány oktatás idegen nyelvi és számítógépes ismeretek Sopron Terv u. 2.
ImproSopron csoport játék improvizáció/rögtönzés 70/5824751 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
In Vitro Veritas Laboratóriumi Diagnosztikai Alapítvány alapítvány, közalapítvány kutatás diagnosztikai eljárások 30/9693012 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Fehéregyházi u. 21.
International Police Assotiation Magyar Szekció Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete egyesület nyugdíjas nyugállományú rendvédelmi dolgozók 30/2048597 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Lackner K. u. 5. 
IRENA-Magyarország Egyesület (International Renewable Energy Agency - Megújuló Energiák Nemzetközi Ügynöksége - Magyarország Egyesület) egyesület politika energiapolitika 20/5488002 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Bástya u. 63/c
Jamoto Racing Honda Motor Klub Magyarország Egyesület egyesület klub motor Sopron Hátsókapu u. 3 fsz./1
Járóka Lívia Tehetségmentő Egyesület egyesület ifjúság tehetséggondozás 20/9600335 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Huszár u. 16.
Jazz Dance Academy Egyesület egyesület sport tánccsoport 70/2185004 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Teleki Pál u. 37.
Jegenyesori "Napsugár" Óvodai Alapítvány alapítvány, közalapítvány nevelés óvodaügy Sopron Jegenyesor 1/a.
Kalózpárt egyesület politika demokráciavédelem Sopron Bánfalvi u. 63.
Kamikaze Kyokushin Karate Kai Sopron Egyesület egyesület sport 30/4860200 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Bécsi út 25. 
Kék Óvoda Egyesület egyesület iskola intézményi körülmények javítása 20/2360736 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Soproni Horváth József u. 4. 
Kelet Varázsa Hastáncformáció Egyesület egyesület kultúra hastánc 30/4442334 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Szellő u. 5.
Kerek Erdei Sport és Szabadidő Egyesület egyesület sport hátrányos helyzetű gyerekek 30/2927920 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Béke u. 14.
Keresztény Értelmiségiek Szövetségének Soproni Csoportja helyi csoport egyházi ökomenikus 30/8212245 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron
Kertészek és Kertbarátok Soproni Szövetsége mozgalom szakmai kertészet 30/9860320 Sopron
Király Óvoda Egyesülete egyesület nevelés óvodaügy Sopron Király Jenő u. 1. 
Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány alapítvány, közalapítvány támogatás vállalkozásfejlesztés Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Széchenyi tér 2.
Kitaibel Pál Környezeti Nevelési Oktatóközpont nevelés környezeti nevelés Sopron
Kitaibel Pál Természettudományi Asztaltársaság tudomány természettudomány Sopron MTA Geodéziai és Geofizikai Kutatóintézet
Komédiás Magyar Integrált Színházért Egyesület egyesület kultúra fogyatékkal élők Sopron Jegenyesor 5.
Kópé Sport és Szabadidő Egyesület egyesület sport hátrányos helyzetű gyerekek 20/9331162 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Petőfi tér 3.
Kórus Spontánusz Egyesület egyesület zene kóruséneklés 70/6284822 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Lővér krt. 7.
Kőszegi úti óvoda Gyermekeiért Alapítvány alapítvány, közalapítvány nevelés óvodaügy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Kőszegi út 16.
Kötő Klub - Domonkos templom klub klub kötés Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron
Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete egyesület érdekvédelem jogsértettek 20/2373222 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Szellő u. 7. fsz/1.
Közösségi Mentálhigiénéért Alapítvány alapítvány, közalapítvány egészség mentálhigiéné 30/9979632 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Nezsideri u. 4/A
Központi Bányászati Műzeum Alapítvány múzeum bányászat 30/2263794 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Templom u 2.
KTM Sport Club egyesület sport KTM 30/2685643 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Póda Endre u 6/c.
Kulturális Egyesületek és Baráti Körök Szövetsége egyesület szövetség kultúra   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Várkerület 19.
Kurszán Kende Lovas Egyesület egyesület sport lovas sport 20/4665935 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Récényi u 8.
Lajbi Néptánc Egyesület egyesület kultúra néptánc Sopron Ady Endre u 10.
Lajtha László Néptáncegyesület egyesület kultúra néptánc 30/4503213 Sopron Ady Endre u 10.
Lánc, Lánc, Eszterlánc… Dózsa György utcai Óvodai Alapítvány alapítvány, közalapítvány nevelés óvodaügy Sopron Dózsa György u 29.
Lepkeszárny Alapítvány alapítvány, közalapítvány integráció hátrányos helyzetű gyerekek 30/8424232 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Dóczy Lajos út 1.
Líceumi Öregdiák Szövetség szövetség öregdiák líceum 70/5409065 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Széchenyi tér 11.
Lila Akác Idősek Klubja klub klub idősek  20/4873127 Sopron Major köz 3.
Lila Akác Idősek Klubja Kéknefelejcs Dalköre kör zene kóruséneklés 20/4873127 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
LIONS-Club Sopron Közhasznú Egyesület egyesület szociális jószolgálat Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Ferenczy János u. 34.
Liszt Ferenc Kulturális Egyesület egyesület kultúra Liszt Ferenc szellemi hagyatékának ápolása Sopron Új u. 4.
Lővér Bérkilövő Vadásztársaság egyesület sport vadászat 30/3007012 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Ady Endre út 5.
Lővér Íjász Sport Club Köszhasznú Egyesület egyesület sport íjászat 20/9538584 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Szőlőskert u 67. A/2.
Lővér Lovas Sport Egyesület egyesület sport lovas sport Sopron Vasvári Pál u 11.
Lővér Sütő Rt. MRP Szervezete munkaszervezet egyéb munkaszervezet Sopron Kőszegi út 13.
Lővér Természetbarát Egyesület egyesület sport dolgozók sportja 30/2712156 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Teleki Pál u 9. III/11.
Lővér Úszó Suli Sport és Szabadidő Egyesület egyesület sport úszás  Sopron Fapiac út 11.
Löver Vasutas Nyugdíjas Klub klub nyugdíjas vasutas 30/6520452 Sopron
Lyons Klub klub szociális jószolgálat 30/9563029 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Ferenczy János u. 34.
Machatsek Alapítvány alapítvány, közalapítvány kultúra emlékőrzés Sopron Templom u 26.
MachatsekLúcia  Alapítvány alapítvány, közalapítvány
Magányos Cédrus Alapítvány alapítvány, közalapítvány kultúra szociotherápiás otthon
Magyar Biomassza Társaság tudomány természettudomány 20/9449696 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Ady Endre u 5.
Magyar Extrém Sport Club egyesület sport extrém sport 30/7481034 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Patak u 28.
Magyar Fogorvosok Kamarai Egyesülete egyesület érdekképviselet fogorvosok 30/9595077 Sopron Várkerület 92.
Magyar Gyógyszerészeti Társaság Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete megyei szervezet szakmai gyógyszerészet Sopron
Magyar Hidrológiai Társaság Soproni Területi Szervezet területi szervezet tudomány hidrológia, interdiszciplina Sopron
Magyar Máltai Szeretetszolgálat Soproni csoportja csoport segítségnyújtás adományozás 30/2299805 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Petőfi tér 5.
Magyar Máltai Szeretetszolgálat Soproni Csoportja- Gyógyászati segédeszköz kölcsönzés csoport kölcsönzés gyógyászati segédeszköz 30/2299925 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Magyar Modellfotós Klub Egyesület egyesület művészeti modellfotózás 70/3805462 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Harkai u 20.
Magyar Radiológusok Társasága Társaság tudomány radiológia Sopron Fenyves sor 6.
Magyar Szív Egyesület Soproni Szervezete helyi szervezet egészség szív- és érrendszer 30/9574327 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron
Magyar Vöröskereszt Bánfalvi csoportja helyi csoport segítségnyújtás idősek, betegek Sopron Károlymagaslati u 3.
Magyar Vöröskereszt Jereváni Csoportja helyi csoport segítségnyújtás összejövetelek Sopron Teleki Pál u 20/A (klubhelység)
Magyar Vöröskereszt Soproni Területi Szervezete területi szervezet segítségnyújtás véradás, adományozás 70/9338399 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Várkerület 43.
Makkay-Munczy Alapítány alapítvány, közalapítvány zene tehetséggondozás Sopron Szélmalom u 17.
Maller Kálmán Templom és Iskola Alapítvány alapítvány, közalapítvány egyházi református Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Deák tér 2.
Margitvirág Egyesület egyesület nevelés óvodaügy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Szent Margit u 14.
Matica Hrvatska Sopron Egyesület egyesület kultúra horvát Sopron Hegyhát u 8.
Medical Mental Alapítvány alapítvány, közalapítvány egészség lelki egyensúly 20/3776455 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Magyar u 8.
Mega Sport Egyesület egyesület sport squash 20/620601 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Pozsonyi u 2.
Mentőöv Alapítvány alapítvány, közalapítvány szociális családsegítő szolgáltatások korszerűsítése 30/7321464 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Zrínyi u 48.
Mészáros Károly Erdészeti Felsőoktatási Emlékalapítvány alapítvány, közalapítvány oktatás erdészet, erdőgazdálkodás 30/5020202 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Ady Endre u 5.
Metodista Egyház egyház egyház metodista 20/7750693 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron
Milo Horgász Sportegyesület egyesület sport horgászat Sopron Uszoda u 77.
Modern Képalkotó Eljárások Fejlesztéséért Egészségügyi Alapítvány alapítvány, közalapítvány egészségügy fejlesztés Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Győri út 15.
Mozgás - Kultúra 2005 Alapítvány alapítvány, közalapítvány sport támogatások összegyűjtése Sopron Ibolya u. 7.
Mozgáskorlátozottak és Siketek Soproni Sportegyesülete egyesület sport mozgáskorlátozottak és siketek Sopron Tóth A. u 1.
Mozgáskorlátozottak Sopron Város Egyesülete egyesület szociális mozgáskorlátozottak 70/9389413 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Kölcsey u 5.
MPE Soproni Evangéliumi Gyülekezet egyház egyház pünkösdi 20/5033507 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Magyar u 20.
Multigeneráció Sportegyesület egyesület sport sport 30/2370298 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Höflányi u 5.
Műszaki és Természettudományi Egyesületek  Szövetsége területi szervezet műszaki és természettudoány Sopron Széchenyi tér 2.
Műszaki Fejlesztéssel a Soproni Kórházért Alapítvány alapítvány, közalapítvány egészségügy kórház műszaki fejlesztése Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Győri út 15.
Nagyboldogasszony Bencés Templom Templomigazgatóság egyház katolikus 20/7738555 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Templom u 1.
Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút Gyermekvasutas Alapítvány alapítvány, közalapítvány oktatás gyermekvasutasok 20/9718986 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Mátyás király u 19.
Nagycsaládosok Országos Egyesület Soproni Tagegyesülete egyesület szociális nagycsaládosok 30/3256827 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Deák tér 22.
Napszak Intézmény Alapítvány alapítvány, közalapítvány szociális Napszak integrált intézmény Sopron Uszoda u 9.
Narcotics Anonimus "God's will" önszerveződő csoport segítségnyújtás anonim drog 30/5488337 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Győri út 15., Kórház, Pszihiátria épület
Narcotics Anonimus - Első lépés gyűlés önszerveződő csoport segítségnyújtás anonim drog 30/2179031 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Győri út 15., Kórház, Pszihiátria épület
Nemeskéri Kiss Géza Bérkilövő Vadásztársaság egyesület vadászat bérkilövés Sopron Baross u 6/A
Nemzetközi Erdész Szakmai Verseny Alapítvány alapítvány, közalapítvány szakmai erdész szakmai verseny 30/5020202 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Bajcsy Zs u 4.
Névtelen Túlevők soproni csoportja (anonim önsegítő csoport) önszerveződő csoport segítségnyújtás anonim szenvedélybetegség Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron
Nyugat-Dunántúli Bossaball Sportegyesület egyesület sport bossaball Sopron Kelenpataki u 1.
Nyugat- Magyarországi Egyetem Erdészeti és Faipari Hallgatói Alapítvány alapítvány közalapítvány szakmai erdészeti és faipari hallgatók Sopron Ady Endre u 5.
Nyugat-Magyarországi Egyetem Soproni Nyugdíjas Egylete egyesület nyugdíjas Nyugat-Magyarországi Egyetem Sopron Ady Endre u 5.
Nyugat-Magyarországi Paintball Egyesület egyesület sport paintball Sopron Huszár u 14.
Országos Trianon Társaság Soproni Tagozat tagozat történelem trianon 30/9162906 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Kisdobos u 10.
Országutak Lordjai Egyesület egyesület egyéb motoros életforma 20/2887993 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Bánfalvi u 26.
Orvosi Műszer Alapítvány alapítvány, közalapítvány egészségügy Soproni Állami Szanatórium 30/9295972 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Várisi u 2.
Ökumenikus Szeretetszolgálat - Ygen Humánerőforrás Központ segélyszervezet segítségnyújtás munkaközvetítés 30/6637930 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Bünker köz 2.
Öreg Fás Diákok Egyesülete egyesület szakmai öreg és fás diákok Sopron Bajcsy Zs. U 4.
Örök Diák Egyesület egyesület öregdiák Deák tér 51. sz. épületben tanult diákok Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Deák tér 51.
Ősmagyar Egyház egyesület egyház ősmagyar 30/3007003 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Koronázó Domb 20.
Páneurópai Piknik '89 Alapítvány alapítvány, közalapítvány történelem Páneurópai Piknik 20/9350813 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Ibolya u 45.
Pedagógusok Soproni Művelődési Háza Nyugdíjas Klubja klub nyugdíjas nyugdíjas pedagógus klub 30/3283126 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Petőfi tér 3.
Pedagógusok Soproni Művelőséi Házáért Alapítvány alapítvány közalapítvány művelődési pedagógusok 70/4273968 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Petőfi tér 3.
Pedagógusok Soproni Művelődési Házáért Alapítvány- Gyapjúszövők Alkotó Köre és Klubja kör kézműves alkotó kör gyapjúszövés 30/3841679 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Petőfi tér 3.
Pedagógusok Soproni Művelődési Házáért Alapítvány- Népi Díszítők Alkotók Köre kör kézműves alkotó kör hímzés 30/4118055 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Petőfi tér 3.
Pedagógusok Soproni Művelődési Házért Alapítvány- Sanitus Scarbantiae Női Kar kör zene kóruséneklés 30/4172302 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Petőfi tér 3.
Peiso Sportklub Egyesület egyesület sport szabadidő 20/9936747 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Fasor u 10.
Pelikán Szabadidős, Kulturális és Közösségfejlesztő Egyesület egyesület ifjúság szabadidő 30/5657247 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Lenkey u 6.
Perkovátz Ház Baráti Köre Egyesület egyesület baráti kör Perkovátz Ház Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Széchenyi tér 12.
Pisztráng Horgász Egyesület egyesület sport horgászat 30/9921521 Sopron Ágfalvi u 15. II/10
Pódium Egyesület egyesület kultúra ismeretterjesztés 30/6676915 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Bajcsy Zs. U 9.
Pro Familia Házas - és Családpedagógiai Egyesület egyesület egyéb Házasságok megerősítése, a válások számának csökkentése, gyermekek védelme 20/8289386 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Agyag u 36.
Public Art Művészet a Nyilvános Térben Alapítvány alapítvány, közalapítvány egyéb művészet és nyilvánosság Sopron Bánfalvi út 63.
Raabersport Kft. Kft sport kosárlabda 30/9570535 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Állomás u 2.
Rokku Kyokushin Karate Sportegyesület egyesület sport karate Sopron Kodály tér 1. III/16.
Rotaract Club Sopron egyesület szociális jószolgálat 20/3978817 pirger.ktk.nyme.hu Sopron Széchenyi tér 12.
Rotary Club Sopron egyesület szociális jószolgálat 30/8682998 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Széchenyi tér 12.
Rotary Club Sopron - Pannonia Egyesület egyesület szociális jószolgálat 20/9423498 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Színház u 14.
Rotary Pannónia Alapítvány alapítvány, közalapítvány kultúra gyermekek és az ifjúság Sopron Okai u 1/A.
Rösch Frigyes Sopron Város Tűzvédelméért Alapítvány alapítvány, közalapítvány tűzvédelem Sopron   Sopron Tűzoltó köz 2.
Scarbantia Kosárlabda Club egyesület sport kosárlabda Sopron Bem u 3.
Scarbantia Régészeti Park Alapítvány alapítvány, közalapítvány szakmai soproni régészeti műemlékek fenntartása, kutatása, publikálása 30/5922221 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Fő tér 6.
Scarbantia Sportegyesület Sopron egyesület sport teke 30/9272911 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Tóth A. u 24.
Scarbantia Társaság egyesület szakmai antik kultúra hagyományainak tanulmányozása, őrzése, a római kori műemlékek védelme 20/3642263 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Fő tér 6.
Segítség a mosolyodért Közhasznú Alapítvány alapítvány, közalapítvány szociális Hátrányos helyzetű családok, idősek 20/3583934 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Mikoviny u 35-
Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének Soproni Helyi Szervezete helyi szervezet érdekvédelem siketek és nagyothallók 70/3775739 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Király Jenő u 5.
SK Póker Emlék Egyesület egyesület hobby póker emléktorna Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Balfi u 41.
SMAFC Tájfutósportjáért Alapítvány alapítvány, közalapítvány kosárlabda, karate, tájfutás, tömegsport Breidenbach Dorisz 30/4395900 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Bajcsy-Zsilinszky u. 4. 
Sólymok sportegyesület egyesület sport fogyatékosok sportjának támogatása 70/5199200 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Színház u 14.
Sopron Anno Egyesület egyesület történelem helytörténet 30/3402998 sopronannoegyesüEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Várkerület u 85. fsz/2.
Sopron Borvidék Hegyközségi Tanács Hegyközségi Tanács bortermelés hegyközség 30/9693604 info@sopronihegyközsegek.hu Sopron Lackner K. u. 48. 1/14.
Soproni Brand-majori Kertbarátok Egyesülete egyesület szakmai kertészet 30/9921521 Sopron IV. László u 8.
Sopron és Környéke Német kultúrklub Egyesület klub klub német kultúra 20/5043006 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Várkerület 7.
Sopron és Környéke újszülöttjeiért egészségügyi Alapítvány alapítvány, közalapítvány egészségügy újszülöttek 30/3312638 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Győri út 15.
Sopron és Vidéke Horgász Egyesület Egyesület sport horgászat 30/5277001 Sopron Csengery u 55.
Sopron és Vidéke Ipartestület Ipartestület ipar ipartestület 70/9535633 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Csengery u 55.
Sopron és Vidéke Ipartestület az Iparosokért Alapítvány Alapítány, közalapítvány ipar iparosokért 70/9535633 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Csengery u 55.
Sopron és Vonzáskörzete Korszerű Ellátásáért Alapítvány Alapítvány egészségügyi kórház Sopron Győri út 15.
Sopron Fertőmenti Hegyközség Köztestület bortermelés hegyközség 30/4799988 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Lackner Kristóf u 48. I. em. 17.
Sopron Holding Sportegyesülete egyesület sport Holding 20/5727810 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Verő József u 1.
Sopron Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara Köztestület ipar kamara Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Deák tér 14.
Sopron Segít Közalapítvány alapítvány, közalapítvány szociális jószolgálat 30/6134689 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Fő tér 1.
Sopron Tájegységi Vadásszövetség egyesület vadászat szövetség Sopron Bajcsy-Zsilinszky u. 4. 
Sopron Város Fúvószenekara Alapítvány zene zenekar 30/4565414 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Mende Gusztáv u 7.sz. I/4. a. sz.
Sopron Város Fúvószenekara 70/4242950 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Mede Gusztáv u 7. sz. I/4. a sz.
Sopron Városháza Sportköre egyesület sport városháza Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Fő tér 1.
Sopron Városi Gyermek - és Ifjúsági Alapítvány alapítvány, közalapítvány turisztika üdültetés 30/9372337 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Brennbergi út   
Sopron Városi Szabadidősport Szövetség egyesület sport szabadidő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Ferenczy János u 2.
Sopron Városkörnyéki Hegyközség Köztestület bortermelés hegyközség Sopron Kölcsey u 5.
Sopronboys Sport Egyesület "v.a" egyesület sport Sopron Makó út 15.
Sopronért Baráti Társaság Baráti Társaság értékőrzés városvédelem Sopron MTESZ Széchenyi tér 2.
Sopron- Fertőd Kistérség Civil Szervezetek Szövetsége egyesület civil szövetség 70/9389400 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Király Jenő u 24.
Soproni "Cakav katedra" Egyesület egyesület nemzetiség horvát Sopron Hegyhát u 8.
Soproni Állat és Természetvédők Egyesülete egyesület Természetvédelem állatvédelem 70/5199200 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Juharfa út 23.
Soproni Aranypatak Vadásztársaság egyesület vadászat társaság Sopron Felsőbüki Nagy Pál u 42.
Soproni Atlétikai Club egyesület sport sport 70/2499628 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Tallián u 7.
Soproni Autóklub BMX SE egyesület sport bmx Sopron Gesztenyés Krt 107/ B.
Soproni Bárka Baptista Gyülekezet egyház egyház baptista 30/9699669 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Rákóczi F. u 41.
Soproni Baseball Sportegyesület egyesület sport baseball, Softball 30/9738114 gaby1969V t-online.hu Sopron Pázmány Péte u 2.
Soproni Belvárosi Sportegyesület "v.a" egyesület sport belváros Sopron Csengery u 30-32.
Soproni Bencés Ház Alapítvány alapítvány, közalapítvány szociális idősellátás 20/7738555 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Templom u 1.
Soproni Bokor Közösségek önszerveződő csoport világnézet karitativ 30/3517664 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron
Soproni Bonsai Egyesület egyesület kertészet bonsai Sopron Papucsvirág u 16.
Soproni Borút Egyesület egyesület kultúra borkultúra 20/3535963 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Ady E út 31.
Soproni Bowling Club egyesület sport Bowling 30/9971527 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Teleki P. u 8.
Soproni Bölcsödékért Egyesület egyesület nevelés bölcsödék 20/5101065 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Szarvkői u. 1.
Soproni Cigány Kulturális Egyesület egyesület kultúra roma Sopron Soproni Horváth József u. 25.4/14
Soproni Cukorbetegek Egyesülete egyesület betegszervezetek cukorbetegek 20/2242422 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Lenkey u 1-3.
Soproni Cserkészek Hagyományőrző Baráti Egyesülete egyesület mozgalom cserkészet 20/4952883 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron
Soproni Csocsó Egyesület egyesület sport csocsó Sopron Lachner Krsistóf u 4. I/4.
Soproni Darazsak Ifjúsági és Sportegyesület egyesület sport kosárlabda Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Lackner Kristóf u 48. I. em. 17.
Soproni Domonkosokért Alapítván alapítvány, közalapítvány egyház szerzetesrend Sopron Széchenyi tér 4.
Soproni Dómtemplom Karitász Csoportja segítségnyújtás katolikus Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Szent György u. 7
Soproni EFE Lövész SE egyesület sport lövészet 30/9594817 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Balfi út 158
Soproni Egészségügy Alapítvány alapítvány, közalapítvány egészségügy kórház Sopron Győri út 15.
Soproni Egyetem Közgazdász Hallgatói Alapítvány alapítvány, közalapítvány oktatás közgazdász egyetemisták 30/4541620 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Ady Endre u. 5. 
Soproni Elektromos Sportegyesület egyesület sport Teke 30/9272911 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Somfalvi u 3.
Soproni Építők Sportköre egyesület sport vitorlázás 30/5086269 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Várfal u 10. II/10.
Soproni Erdész és Faiparos Diákok  Baráti Köre egyesület Sopron Szent György u 9.
Soproni Evangélikus Alapítvány alapítvány, közalapítvány egyházi evangélikus 20/2296619 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Bünker köz 2.
Soproni Evangélikus Egyházközség egyház egyház evangélikus 20/8246287 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Templom u 12.
Soproni Evangélikus Egyházközség Diakóniai munkacsoportja valamint Barkácsköre munkacsoport egyházi evangélikus Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Bünker köz 2. 1. emelet
Soproni Fáklya Egyesület egyesület kultúra pedagógusok 20/4617429 javorszkíEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Petőfi tér 3.
Soproni Felsőoktatásért Alapítvány alapítvány oktatás Nyme 30/9693602 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Erzsébet u 9.
Soproni Felsőoktatási Szakmai, Kulturális és Sport Alapítvány alapítvány, közalapítvány oktatás Nyme 30/5020202 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Ady E. u 5.
Soproni Fertőtáj Vadásztársaság egyesület vadászat sportvadászat Sopron Rákosí út 1.
Soproni Fotóklub egyesület Tagegyesület kultúra fotóművészet 30/3003384 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Bécsi út 4.
Sopron Gárdonyi Iskoláért Alapítvány alapítvány, közalapítvány oktatás Gárdonyi Iskola 20/9692575 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Ferenczy J. u 1.
Soproni Gasztronómiai Társaság titkárság kultúra gasztronómia Sopron Mikoviny u 56.
Soproni Gazdakör kör gazdák gazdák Sopron Szent Mihály u 3, Győri út 4.
Soproni Harcművészeti Klub egyesület sport Kendo, Kyokushin karate Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Újteleki út 48.
Soproni Horváth József Művészeti Alapítvány alapítvány, közalapítvány kultúra képzőművészet Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Hátsókapu u 2.
Soproni Horvátok Kulturális Egyesülete egyesület kultúra nemzetiség Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Várkerület u 7.
Soproni Huszár Hagyományőrző Egyesület egyesület kultúra hagyományőrzés 20/3599830 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Gyepű u 4/a.
Soproni Idegenvezetők Köre kör turizmus idegenvezetők 70/2000320 Sopron Mátyás király út 7.
Soproni Irodalmi Társaság titkárság kultúra irodalom Sopron Várkerület 19.
Soproni Jégkorong Sportegyesület egyesület sport jégkorong 70/3812115 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Ibolya u 2. IV/17.
Soproni Jogászegylet egyesület tudomány jog Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Színház u 15. I/1.
Soproni Judo Sportegyesület egyesület sport Judo, szabad Íjászat 20/9265564 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Pap rét 27.
Soproni Ju-jitsu Sportegyesület egyesület sport Ju-Jitsu 30/5173710 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Csengery u 57.
Soprony Juventus Koncert Fúvószenekar Alapítvány alapítvány, közalapítvány zene zenekar 20/7753764 dr.friedrich.andráEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Színház u 27.
Sopron Kálvin Kör egyesület egyházi református Sopron Deák tér 2.
Soproni Képzőművészeti Társaság egyesület művészeti képzőművészet 30/6235599 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Várkerület 19.
Soproni Képzősök Baráti Köre egyesület művészeti képzőművészet 30/2355026 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Ferenczy J. u 5.
Soproni Kerékpár Club egyesület sport kerékpár 30/9591019 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Citadella u 19.
Soproni Kick Boksz és Testépítő Egyesület egyesület sport kick boksz, testépítés Sopron Újteleki út 13.
Soproni Kultúrális Egyesületek és Baráti Körök Szövetsége szövetség szövetség kulturális Sopron
Soproni Líceumi Diákszövetség Alapítvány alapítvány öregdiák líceum 20/8248749 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Széchenyi tér 11.
Soproni Líceumi Vívó Egylet egyesület sport vívás 30/2014380 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Széchenyi tér 11.
Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar zene zenekar 20/4188831 kp@prokultúra.hu Sopron
Soproni Lőver Vadászkürtösök Egyesülete egyesület kultúra zenekar Sopron Rákóczi F. u 25.
Soproni Lővéri Nyugdíjas Klub Civil Társaság civil társaság nyugdíjas lővéri 20/5242023 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Teleki Pál u 20.
Soproni Magyar Erdélyi Baráti Kör egyesület baráti kör erdélyi 20/9288951 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Fövényverem u 15.
Soproni Magyar Izraeli Baráti Kör egyesület baráti kör magyar-izrael Sopron Kőszegi u 5-7.
Soproni Magyar-Lengyel Baráti Kör Baráti Társaság baráti kör magyar-lengyel 20/4405810 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Várkerület 19.
Soproni Marketing Klub klub szakmai marketing 30/693620 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Gyóni G. u 7.
Soproni Meteorológiáért Alapítvány alapítvány, közalapítvány szakmai meteorológia Sopron Ady E. u 39.
Soproni Modellező Egyesület egyesület sport modellező 20/9466939 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Kölcsey u 5.
Soproni Múzeum Alapítvány alapítvány, közalapítvány kultúra múzeum Sopron Fő tér 8.
Soproni Műegyetemi Atlétikai és Football Club egyesület sport atlétika, football Sopron Bajcsy-Zsilinszky u. 4. 
Soproni Neurológiai Alapítvány alapítvány, közalapítvány tudomány orvostudomány 20/3920031 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Major köz 3.
Soproni Nimród Bérkilövő Vadásztársaság egyesület sport vadászat Sopron Szárhalmi u 10.
Soproni Ökölvívó Klub klub sport ökölvívás 20/9442511 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron
Soproni Pedagógus Énekkarért Alapítvány alapítvány, közalapítvány zene kóruséneklés 30/3244394 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Petőfi tér 3.
Soproni pendelyes Kulturális Egyesület egyesület kultúra néptánc 30/2263739 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Halász u 25.
Soproni Pénzügyi Szakos Egyetemi Hallgatók Szakkollégiuma Alapítvány alapítvány, közalapítvány szakmai pénzügy Sopron Ady E. u 5.
Soproni Polgári Együttműködés a Városért egyesület közjó polgári értékrend Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Koronázó Domb 
Soproni Polgái Lövész Egyesület egyesület sport lövészet Sopron Balfi út 158.
Soproni Polgári Nyugdíjaskör Egyesület egyesület nyugdíjas általános 30/3526084 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Ady E. u 75.
Soproni Polgárőr Egyesület egyesület közbiztonság polgárőrség 30/2360006 , 30/3855732 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Táncsics M. u 8.
Soproni Rádióamatőr Klub Egyesület egyesület sport rádiótechnika 20/9922028 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Kölcsey u 5.
Soproni Református Egyházközösség egyházközösség egyház református 30/7481621 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Deák tér 2.
Soproni Református Egyházközség Diakóniai Szolgálata egyházi segítségnyújtás református 30/2174457 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Deák tér 2.
Soproni Rendészeti Sportegyesület egyesület sport lövészet, atlétika, karate, labdarúgás, röplabda 70/3308802 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Tűzoltó köz 2.
Soproni Rendőr Nyugdíjasok Baráti Egyesülete Egyesület nyugdíjas rendőr 20/3353772 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Táncsics M. u 8.
Soproni Röplabda Club Egyesület sport röplabda 30/6910620 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Ív utca 3/A ép II/8.
Soproni Siklóernyős Egyesület egyesület sport siklóernyő Sopron Erdeimalom köz 24.
Soproni Soroptimist Klub "Soroptimist international of Sopron" egyesület segítségnyújtás nők 20/4257386 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron
Soproni Sörgurítók SE egyesület sport teke 30/7179211 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron
Soproni Sport és Hobbikutyás Egyesület egyesület sport kutya Sopron Vasvári Pál u 6. 2 em.8.
Soproni Sportiskola Egyesület egyesület sport kosárlabda 70/4117424 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Várkerület u 10.
Soproni Strauss Zenei Egyesület egyesület zene operett 20/2305711 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Erzsébet u 12. fsz 1.
Soproni Szakács Club egyesület kultúra gasztronómia Sopron Paur Iván u 4.
Soproni Széchenyi István Gimnázium Öregdiák Társaság egyesület kultúra öregdiák Sopron Templom u 26.
Soproni Szemészeti Alapítvány alapítvány, közalapítvány egészségügy szemészet 30/9690554 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Győri u 15.
Soproni Szemle Alapítvány alapítvány, közalapítvány történelem folyóirat Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Új u. 4.
Soproni Szimfonikusok Egyesülete egyesület zene zenekar 20/4587367 Sopron Szélmalom u 17.
Soproni Tájegységi Vadászszövetség szövetség sport vadászat Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Bajcsy-Zsilinszky u. 4. 
Soproni Tervező Iroda Sportkör egyesület sport sportkör Sopron Ferenczy János u 34.
Soproni Tigrisek Sport Egyesület egyesület sport kosárlabda 30/4175959 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Várkerület 73.
Soproni Tollaslabda Egyesület egyesület sport tollaslabda 30/2487867 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Uszoda u 23.
Soproni Torna Club egyesület sport Torna, Aerobik, parkour, Akrobatikus Rock N Roll 20/9259825 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Pozsonyi u 59-63.
Soproni Tudós Ismeretterjesztő Társulat egyesület tudomány ismeretterjesztés 70/3628298 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Várkerület u 98.
Soproni Tudós Társaság egyesület tudomány tudomány 30/6345023 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Csatkai Endre u 6-8. III/3.
Soproni Úszók Baráti Köre Sportegyesület egyesület sport úszósport 30/3003297 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Frankenburg u 2.
Soproni Ürmös Tánckör Kulturális Egyesület egyesület kultúra néptánc 20/5462342 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Bajcsy-Zs u 4.
Soproni Városszépítő Egyesület egyesület város városszépítés Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Új u. 4.
Soproni Vasutas Futball Kft. Kft sport labdarúgás 30/6910706 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron
Sopron Vasutas Sport Egylet egyesület sport labdarúgás, tenisz, természetjárás 30/9363090 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Lővér Krt 1.
Soproni Vasútbarátok és Vasútmodellezők Egyesülete egyesület vasút vasútmodellezés Sopron Állomás u 2. GYSEV Pályaudvar, D112. Iroda
Soproni Védegylet Egyesület egyesület egyéb egyéb Sopron Győri u 42.
Soproni Vizilabda Sport Egyesület egyesület sport vízilabda 30/8505756 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Lomb u 16/a
Soproni Vízilabdáért Alapítvány alapítvany, közalapítvany sport vízilabda Sopron Deák tér 4.
Soproni Vízmű Sport és Szabadidő Egyesület egyesület sport szabadidő 20/3987530 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Bartók Béla u. 42.
Soproni Vízmű Zrt. Szakszervezete egyesület szakszervezet vízmű Sopron Bartók Béla u. 42.
Soproni Zsidó Hitközség hitközség egyház izraelit 30/9841246 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Mátyás király út 9. I.em
Soproni Zsinagógáért Közalapítvány alapítvány, közalapítvány kultúra zsinagóga Sopron Verő József u 1.
Soproni-hegység Natúrparkért Egyesület egyesület turisztika turisztikai fejlesztés Sopron Honvéd u 1.
Sopron-Kertváros (Mária Magdolna)plébánia plébánia egyház katolikus Sopron Ady E u 197.
Sop-Sport Sí club egyesület sport 20/3290089 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Becht R. u. 10.
Sport Club Sopron egyesület sport labdarúgás utánpótlás 30/4166215 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Lackner Kristóf u 48.
Stettin Hungária Magas és Mélyépítő Kft. Dolgozóinak Szakszervezete egyesület szakszervezet Stettin Sopron Somfalvi u 14.
Summit Sport Egyesület egyesület sport outdoor sportok 20/9839488 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Mikoviny u 26.
Sylvanus Alapítvány alapítvány turisztika turisztikai fejlesztés 70/9389418 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Gyöngyvirág u 19.
Synchro Sopron Sportegyesület egyesület sport szinkronúszás 30/39021100 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Mikoviny út 74 fsz/2.
Szalon Dart's Klub egyesület sport Darts 20/9679979 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Virágoskert u 8
Széchenyi Alma Mater Sopron Alapítvány alapítvány, közalapítvány oktatás Széchenyi Gimnázium Sopron Templom u 26.
Széchenyi István Könyvtári Alapítvány alapítvány, közalapítvány kultúra könyvtár Sopron Várkerület u 10. II/10.
Széchenyi István Vadásztársaság egyesület sport vadászat Sopron Paprét u 9.
Széchy Tamás Sportiskola Sopron egyesület sport úszósport 30/3003297 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Bécsi u 2.I/6
Szent Benedek Idősek Háza Alapítvány alapítvány, közalapítvány segítségnyújtás idősellátás Sopron Templom u 1.
Szent György Lovagrend Soproni Priorátusa priorátus segítségnyújtás adományozás 20/9672934 Sopron Orsolya tér 2-3.
Szent György Plébánia plébánia egyház katolikus 20/3646355 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Szent György u 7.
Szent Imre Plébánia plébánia egyház katolikus Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Révai Miklós u 1.
Szent István Plébánia plébánia egyház katolikus 30/3029694 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Szent István park 1.
Szent Kristóf Alapítvány alapítvány, közalapítvány szociális hivatásos gépkocsivezetők Sopron Lackner Kristóf u 1-3.
Szent Margit Alapítvány alapítvány, közalapítvány egyházi egyházi célok képviselete, támogatása 3065116624 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Szent Margit u 4.
Szent Margit Plébánia Egyházközségi Karitász Csoportja csoport segítségnyújtás katolikus 20/9829388 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Szent Margit u 4.
Szent Mihály Alapítvány alapítvány, közalapítvány egyházi egyházi célok képviselete, támogatása 30/9602683 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Várkerület 25.
Szent Mihály Ének- és Zenekar zene kóruséneklés 30/3454700
Szent Orsolya Rend és Iskola Alapítvány alapítvány, közalapítvány egyházi egyházi célok képviselete, támogatása Sopron Orsolya tér 2-3
Szentlélekről és Szent Mihály főangyalról nevezett Városplébánia plébánia egyház katolikus 30/7199656 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Szentlélek u 2.
Szép Erdészkollégium Alapítvány alapítvány, közalapítvány iskola támogatás Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Szent György u 9.
Szép Tómalomért Egyesület egyesület településfejlesztés Tómalom Sopron Tarló sor 27.
Szeplőtelen Fogantatás (Orsolyita) Templom Templomigazgatóság egyház katolikus 20/4236633 Sopron Orsolya tér 2.
Sziklevél (Cotyledon) Alapítvány (Sopron) alapítvány, közalapítvány kultúra oktatás Sopron Bánfalvi út 48-50.
Szilke Alapítvány alapítvány, közalapítvány világnézet Buddha tanainak átadása Sopron Jókai u 23.3/3.
Szinvai Tenisz Műhely Sopron Sportegyesület egyesület sport tenisz 20/2292725 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Csalogány köz 12.
Szivárvány Iskolafejlesztési Alapítvány alapítvány, közalapítvány oktatás Petőfi Iskola iskolafejlesztés 30/6098063 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Halász u 25.
Szociális és Házi Betegápoló Alapítvány alapítvány, közalapítvány segítségnyújtás betegápolás Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Bünker köz 2.
Szövetség Sopronért Egyesület egyesület szövetség kulturális Sopron Várkerület 10. II/10-
Takács Jenő Alapítvány alapítvány, közalapítvány zene hagyaték feldolgozás Sopron Udvarnoki u 4.
Tappancs - Kutyával az Egészségért Egyesület egyesület szociális kutyás terápia Sopron Sziget köz 1.
Telefonos Lelkisegély Szolgálat Sopron egyesület segítségnyújtás lelkisegély Sopron Vasvári Pál u 24. III/13.
Testvériség Néptánc Alapítvány alapítvány,közalapítvány kultúra néptánc Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Petőfi tér 6.
Tómalom Híd Fogyatékos gyermekek  társadalmi kapcsolatainak fejlesztésére Alapítvány (Sopron) alapítvány,közalapítvány segítségnyújtás fogyatékosok sportjának támogatása Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Tómalom u 23.
Tóth Antal Alapítvány a Hallássérült Gyermekekért alapítvány,közalapítvány segítségnyújtás hallássérült Sopron Tóth Antal u 1.
Triatlon Sopron Egyesület egyesület sport triatlon Sopron Vörösmarty u 3-5. II/8
Tudás-Marketing Alapítvány alapítvány, közalapítvány oktatás marketing Sopron Machatsek Gy. Út 1.
Túrabotos Természetjáró Klub egyesület sport túra, természetjárás 20/4426440 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Halász u 39.
Turris Sportegyesület Sopron egyesület sport asztalitenisz, teke, természetjárás 30/5304665 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Csepel u. 3/a
Ubi dolor, ibi vigiles Alapítvány alapítvány, közalapítvány oktatás gyermek, fiatalkorúak segítése Sopron Templom u 6. 3. lépcsőház I/2.
Utódainkért Alapítvány Sopron alapítvány, közalapítvány szociális fiatalok továbbtanulásának anyagi támogatása 30/9168532 Sopron Mikoviny 72.
Vadgesztenye Közhasznú Alapítvány alapítvány, közalapítvány egészségügyi egészségmegőrzés Sopron Boldogasszony u 15.
Vakok és Gyengénlátók Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesület Soproni Kistérségi Csoportja csoport segítségnyújtás vakok 30/4912281 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Mátyás király u 34.
Városplébánia karitász tevékenysége egyházi segítségnyújtás katolikus Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Halász u 38. karitász helység
Városvédők összefogtunk Sopronért Egyesület egyesület összefogás városvédelem Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Várkerület 73.
Vendéglátós Szakképzésért Alapítvány alapítvány, közalapítvány támogatás vendéglátás, idegenforgalmi szakképzés Sopron Ferenczy J. u 3.
Vermes Miklós Országos Fizikus Tehetségápoló és Kutató Alapítvány alapítvány, közalapítvány oktatás fizika Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Mátyás király u 24.
Virtuális Archivum Alapítvány alapítvány, közalapítvány város helytörténet Sopron Deák tér 9 II/6.
Volkswagen-Audi Márkakereskedők Országos Szövetsége egyesület érdekképviselet Volkswagen-Audi Márkakereskedők Sopron Deák tér 4.
VW Club Sopron Egyesület egyesület nemzetközi márkatulajdonosok összefogása Sopron Besenyő u 14./G II/24.
Wilfing Áron Egyesület a közlekedésbiztonságért és toleranciáért egyesület kultúra közlekedéskultúra 30/9373313 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Kanizsa tér 2.
WinDogs Sport és Terápiás Kutyás Egyesület egyesület sport kutyás sport 30/7090622 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Bezerédj u 34.
Worksopron csoport Alkalmazott Művészeti Önképző és Szakmai Ismeretterjesztő Egyesület egyesület művészeti tervezőművészet Sopron Deák tér 32
World Dance Táncsport Egyesület egyesület sport sporttánc 20/9731167 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron Bajnok u 53.
Zanshin Aikido Egyesület egyesület sport Aikido 70/5006161 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sopron
Zrínyi Miklós Baráti kör egyesület ifjúság barátik kör Sopron Ógabona tér 13.
joomla templatesfree joomla templatestemplate joomla

  Gyorshír

Kedves Látogató!

 

Honlapunk fejlesztés alatt van, így türelmeded és építő jellegű hozzászólásodat várjuk.

 

Köszönjük

 

 

  Ki van jelen

Oldalainkat 259 vendég és 0 tag böngészi

  Popup Gallery

team1
team2
team3
team4
team5
team6
Back to Top